Bağlantı Gümrük İdarelerimizde 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kutlamaları

02 Şubat 2022

Aliağa Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Aliağa Gümrük Müdürü Yılmaz Dokumacı ve beraberindeki heyet, Aliağa İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Karaman ziyaret etmiş, kendilerine çiçek takdim ederek, günün anlam ve önemini belirten brifing vermiştir. Ayrıca Gümrük Müdürlüğü denetimi altında faaliyet gösteren limanlarda, tır şoförleri ve liman personeline çiçek ve çikolata ikramı yapılmıştır.




İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğünce Kurucu ve İşletici Firması İZBAŞ A.Ş. ve İzmir Serbest Bölge Müdürlüğü'ne ziyaretler gerçekleştirilerek, Gümrük Muhafaza Kontrol Kapısında tır şoförlerine 
çiçek ve çikolata ikramı yapılmıştır.




Ege Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü ve İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Ege Serbest Bölge Gümrük Müdürü Ayşe Arslantaş, İzmir Tasfiye İşletme Müdürlü Şendur Özkaynak ve beraberindeki heyet Gaziemir Kaymakamı Sayın Ahmet Süheyl Üçer'i makamında ziyaret etmiştir.




Adnan Menderes Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü  Adnan Menderes Gümrük Müdürülüğü personelince pasta kesilerek ve Gümrük Müdürü Bahri Şahin tarafından personele çiçek dağıtılarak kutlanmıştır.





Denizli Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlileri kapsamında; 26 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da Denizli Gümrük Müdürlüğü personeli ve ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla, Denizli Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma, ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen tüm şehit ve gazilerimiz ile gümrük görev şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması töreni gerçekleştirilmiştir.
Ayrıca Denizli Gümrük Müdürü Ömer Yaşar ve beraberindeki heyetçe, Ticaret Bakanlığından sorumlu Vali Yardımcısı Sayın Rıza Dalan ziyaret edilerek Dünya Gümrük Örgütü tarafından 2022 yılı teması “Veri Kültürünü Benimseyerek ve Veri Ekosistemi Oluşturarak Gümrükte Dijital Dönüşümün Arttırılması” çerçevesinde Denizli Gümrük Müdürlüğünce yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir.




 
Manisa Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Manisa Gümrük Müdürü Nebi Köse ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Sayın Yaşar Karadeniz makamında ziyaret etmiştir.







Afyonkarahisar Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Afyonkarahisar Gümrük Müdürlüğü personeli Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirmiş,  ardından Afyonkarahisar Gümrük Müdürü Devrim Söyler ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etmiştir. 





Aydın Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Aydın Gümrük Müdürü Musa Han ve beraberindeki heyet Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy,  Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Kurtca Eker ile Vali Yardımcısı Sayın Armağan Önal' makamlarında ziyaret etmiştir.





Uşak Gümrük Müdürlüğü
26 Ocak Dünya Gümrük Günü kapsamında, Uşak Gümrük Müdürü Huriye Özcan ve beraberindeki heyet Uşak Vali Yardımcısı Sayın Musa Aydemir'i makamında ziyaret etmiştir. Ayrıca Toplum Destekli Polis temsilcileri, Uşak Gümrük Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirmiştir.