Bakanımız Sayın Mehmet Muş, Bölge Müdürlüğümüze teşrif ettiler

08 Eylül 2021

Bakanımız Sayın Mehmet Muş, “Ticaret ve Lojistik: Döngüsel Ekonomi ve Yeşil Mutabakat Perspektifi” teması ile 90'ıncı kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı vesilesiyle gerçekleştirilen İzmir İş Günleri Programı kapsamında, 03 Eylül 2021 Cuma günü yanındaki heyet ile birlikte İzmir’e teşrif ettiler.  Ziyaretleri kapsamında, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Özel Meclis Toplantısı'nda STK’lar ve İzmir İş Dünyası temsilcileri ile bir araya gelen Sayın Bakanımız, akabinde Bölge Müdürlüğümüze teşrif etmişlerdir.
Söz konusu program kapsamında; Sayın Bakanımızın Bölge Müdürlüğümüze teşriflerinde ayrıca İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Milletvekillerimiz Sayın Hamza Dağ, Sayın Mahmut Atilla Kaya, Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı, Sayın Yaşar Kırkpınar, Sayın Cemal Bekle, Sayın Necip Nasır,  Sayın Tamer Osmanağaoğlu, Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna Turagay ve Bakanlığımız Bürokratları da Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ederek Sayın Bakanımıza eşlik ettiler.
Bölge Müdürlüğümüz ziyareti sonrası, Ege Serbest Bölge’de incelemelerde bulunan Sayın Bakanımız, fuar açılışını gerçekleştirdi.
Saygıdeğer Bakanımıza ve konuklarımıza kıymetli teşrifleri için şükranlarımızı arz ederiz.