Bakanlığımız Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Adil YILDIRIM başkanlığındaki heyet Bölge Müdürlüğümüze Ziyaret Gerçekleştirdi

14 Haziran 2024
Bakanlığımız Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planında yer alan “Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlükleri İş Süreçlerinin Süreç Standartları Rehberi Kapsamında Hazırlanması” eylemi kapsamında, 11-13 Haziran 2024 tarihleri arasında Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Adil YILDIRIM, Daire Başkanı  Sayın Levent Doruk KANAK, Şube Müdürü Sayın Nilgün KOCAOĞLU, Mali Hizmetler Uzmanı Sayın Habip TUNÇ, Mali Hizmetler Uzmanı Sayın Esat UZAR ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Sayın Abdulkadir AKSU Bölge Müdürlüğümüzde çalışma ziyaretinde bulunmuştur.
 
Bölge Müdürlüğümüz Toplantı salonunda Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Bölge Müdürlüğümüz bağlantılarında görevli müdürlerimizle bir araya gelen heyet iş akış süreçleri hakkında genel değerlendirme toplantısı yapmıştır.
 
Heyet çalışmalarına, İzmir Ürün Güvenliği Denetimleri Müdürlükleri, İzmir Pasaport ve Devlet Yardımları Dış Ticaret İşlemleri Müdürlüğü, İzmir Dış Ticaret İşlemleri Müdürlüğü, Aliağa Gümrük Müdürlüğü, İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü, İzmir Gümrük Müdürlüğü ve İzmir Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğü ile yaptıkları toplantılarla devam etmiştir.
 
Bölge Müdürümüz Sayın M. Enver KÖK’ ü makamında ziyaret eden heyet kapanışı “Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Görev Dağılım Yönergesi Taslağı” hakkında görüş ve önerilerini almak için Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Bölge Müdürlüğümüz bağlantılarında görevli müdürlerimizle tekrar bir araya gelerek yapmıştır.