Bölge Müdürlüğümüzde, İzmir Laboratuvar Müdürlüğü’müzün 17 Metotta daha Akredite olması bir törenle kutlandı

20 Aralık 2023

Kalite ve Akreditasyon Faaliyetleri kapsamında, 17 adet metotta daha akredite olarak toplam akredite metot sayısının 55'e yükseltmesi vesilesiyle Bölge Müdürlüğümüzde bir tören düzenlenen Törene; Bölge Müdürümüz Sayın M. Enver Kök, Bölge Müdür Yardımcılarımız, Gümrük İdareleri Müdürlerimiz ve İzmir Laboratuvar Müdürlüğü görevlileri katılım göstermiş olup, başarılı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürlüğümüzce, İzmir Laboratuvar Müdürlüğü görevlilerine Takdir Belgesi takdim edildi.
Laboratuvar Müdürlüğümüz, 2022 - 2023 yılı hedefleri doğrultusunda, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından planlanan denetim takvimi çerçevesinde 13-15-16-17 Mart 2023 tarihleri arasında Müdürlüğümüze gerçekleştirilen ‘1. Gözetim ve Kapsam Genişletme Denetimi’ sonrasında; adı geçen kurum tarafından 10 Kasım 2023 tarihinde alınan “Akreditasyonun Sürdürülmesi ve Kapsam Değişikliğinin Kabulü”ne ilişkin onay kararı ile Müdürlüğümüzün daha önce 38 olan akredite metot sayısı, akreditasyon onayı verilen kapsam genişletmesi dahilindeki 17 metodun ilave edilmesi ile birlikte toplamda 55 analiz metoduna ulaşmış bulunmaktadır.
İzmir Laboratuvar Müdürlüğümüzü, gayretli, özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.