Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyet Standart Cıvata Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Norm Civata San. ve Tic. A.Ş. firmalarını ziyaret etti

15 Haziran 2022

Bölge Müdürümüz Sayın M. Enver Kök ve beraberindeki heyet 14 Haziran 2022 Salı günü İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi(AOSB)’nde bulunan Norm Holding bünyesindeki Standart Cıvata Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Norm Civata San. ve Tic. A.Ş. firmalarını ziyaret etti.

Firma yetkilileri tarafından firmanın tanıtımı yapılmış, ardından firmanın dış ticaret işlemleri hakkında bilgi verilmiştir.  Akabinde firma üretim tesisini gezen Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyet, üretilen ürünler ve firma çalışmaları hakkında detaylı bilgi almıştır. 

Ayrıca; Ülkemizin, uluslararası ticaret düzeninde son yıllarda ivme kazanan iklim değişikliği ile mücadele politikalarına adaptasyonunu sağlamayı hedefleyen ve ihracatta rekabetçiliğimizi güçlendirecek bir yol haritası niteliğinde olan “Yeşil Mutabakat Eylem Planı” kapsamında Firmanın yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgilendirme de yapılmıştır.