Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyet TPI Kompozit Kanat San. Ve Tic. A.Ş. firmasını ziyaret etti.

13 Ağustos 2021

Bölge Müdürümüz Sayın M. Enver Kök 10 Ağustos 2021 Salı günü İzmir Serbest Bölgesi-İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Eyüp Sevimli ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

11 Ağustos 2021 Çarşamba günü ise Bölge Müdürümüz Sayın M. Enver Kök ve beraberindeki heyet İzmir Tır Gümrük Müdürlüğü ve İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret esnasında müdürlük personeli ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan heyet daha sonra İzmir Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren TPI Kompozit Kanat San. Ve Tic. A.Ş.  firmasını ziyaret etti.

Rüzgâr türbinlerine kanat üreten ve diğer kompozit yapı üretimleri bulunan TPI Kompozit Kanat San. Ve Tic. A.Ş.  firması yetkililerinden, firmaya ilişkin bilgi alan heyet,  tesisin üretim birimlerinde inceleme yaptı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, firma yetkilileri tarafından, gümrük konularında özellikle son yıllarda yaşanan olumlu gelişmelere atıf yapılarak Bölge Müdürlüğümüze başarılı ve hızlı gümrük hizmetlerinden dolayı teşekkürleri sunuldu.