Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyet Klimasan Klima San.ve Tic. A.Ş. firmasını ziyaret etti.

13 Ağustos 2021

Bölge Müdürümüz Sayın M. Enver Kök ve beraberindeki heyet 04 Ağustos 2021 Çarşamba günü Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Klimasan Klima San. ve Tic. A.Ş. firmasını ziyaret etti.

Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyete Klimasan Klima San. ve Tic. A.Ş. firma yetkilileri tarafından firmanın tanıtımı yapılmış, ardından firmanın gümrük ve dış ticaret işlemleri hakkında bilgi verilmiştir. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, firma yetkilileri tarafından gümrük konularında özellikle son yıllarda yaşanan olumlu gelişmelere atıf yapılarak Bölge Müdürülüğümüze başarılı ve hızlı gümrük hizmetlerinden dolayı teşekkürleri sunuldu.

Toplantı esnasında ayrıca; Ülkemizin, uluslararası ticaret düzeninde son yıllarda ivme kazanan iklim değişikliği ile mücadele politikalarına adaptasyonunu sağlamayı hedefleyen ve ihracatta rekabetçiliğimizi güçlendirecek bir yol haritası niteliğinde olan “Yeşil Mutabakat Eylem Planı” kapsamında Firmanın yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgilendirme de yapılmıştır.

Akabinde firma üretim tesisini gezen Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyet, üretilen ürünler ve firma çalışmaları hakkında detaylı bilgi almıştır.  

Firma ziyaretinin ardından, Manisa Gümrük Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen 
Bölge Müdürümüz ve beraberindeki heyet, ziyaretlerini noktalamıştır.